Η αεροπορική εταιρεία Sky Express εκτελεί πτήσεις από και προς τους εξής προορισμούς: 

Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ικαρία, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κάσος, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Κύθηρα, Κω, Λέρο, Λήμνο, Μήλο, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάρο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σητεία, Σκιάθο, Σκύρο, Σύρο, Χίο.

Read more ...

Η εταιρεία μας συμμετείχε στις εκδηλώσεις και στις συναντήσεις Β2Β με την Ένωση των Ταξιδιωτικών Γραφείων των ΗΠΑ, ASTA, και τους υπευθύνους του ΕΟΤ στο ετήσιο συνέδριο τους στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2018 για την προώθηση της Αθήνας στην αμερικανική τουριστική αγορά.

Read more ...

Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει σε εσάς και στους φίλους σας από το εξωτερικό που επισκέπτονται την χώρα μας κατάλληλες εκδρομές και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα νησιά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Read more ...

Οι περισσότερες πλέον αεροπορικές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα στις ναυτιλιακές, εμπορικές, βιομηχανικές, ασφαλιστικές, φαρμακευτικές εταιρείες να κερδίζουν δωρεάν εισιτήρια και άλλα πλεονεκτήματα με την εγγραφή τους στις εταιρικές κάρτες μιλίων των αεροπορικών εταιρειών.

Read more ...

Η εταιρεία μας παρακολουθεί συνεχώς την ταξιδιωτική πολιτική της εταιρείας σας και τις εξελίξεις στην αγορά των αεροπορικών εισιτηρίων, των ξενοδοχείων και των άλλων συνδεδεμένων υπηρεσιών και σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις travel management για να κρατήσει σταθερό το κόστος της ετήσιας ταξιδιωτικής δαπάνης της εταιρείας σας.

Read more ...

Η AEGEAN ανακοίνωσε ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης, προχώρησε στην υπογραφή προσυμφώνου (MoU) με την εταιρεία Airbus για την απόκτηση έως 42 συνολικά αεροσκαφών νέας γενιάς της οικογένειας Α320neo. Η συνολική αξία της επένδυσης ανέρχεται σε $5 δις. δολάρια σε τιμές καταλόγου και αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα.

Read more ...

MEMBER OF

setehattaastattaaelitourimtgvistahellenicacvbpetaga

ACCREDITED BY

eotiataiso

We use cookies to give you the best experience when you visit our website, see our cookies policy.